Warning: Declaration of WC_Product_Composite::get_price_suffix() should be compatible with WC_Product::get_price_suffix($price = '', $qty = 1) in /var/www/vhosts/androidmediabox.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-composite-products/includes/class-wc-product-composite.php on line 0
Kodi Android TV - Zo werkt het
Selecteer een pagina

Android TV Box Mediaplayer

Zo werkt de wonderlijke Android Media TV Box

Android TV Box – Televisie kijken via internet

De Android TV Box is een ultra HD mediaspeler die op de software van Android draait. Miljoenen smartphones in Nederland werken op Android.

De Android Media Box is een aangepaste android tv versie waarmee bijna alle films, series en sportwedstrijden in hoge kwaliteit gestreamd kunnen worden. Je download dus niets.

Z

Geen duur abonnement.

Z

Eenmalige aanschafprijs. In één keer klaar!

Z

Gratis updates van apps.

Geen abonnement. Slechts 1x betalen

Op de Android TV Box Mediaplayer staat gratis software waar geen abonnement aan vast zit. Maak van je tv een smart tv. Verder betaal je één keer de aanschafprijs. Daarna kun je onbeperkt films, series en sportwedstrijden streamen en bekijken. Voor premium apps, zoals Netflix, Ziggo en Spotify heb je uiteraard wel een abonnement nodig.

Plug en Play Android TV

De Android tv mediabox is eenvoudig aan te sluiten via een plug & play systeem. Eén HDMI kabel in de TV en één stroomkabel in het stopcontact en je bent klaar om te beginnen. Door een aantal simpele stappen te volgen kun je de Android Media Box instellen naar je eigen wensen. Met de Android TV Media Box haal je voordelig een Android smart tv in huis, voor een lage prijs.

Streamen en niet downloaden

De Android tv box maakt gebruik van streaming. Dit werkt hetzelde als een filmpje bekijken op Youtube. Je download niet de hele films maar tekens een klein stukje. De android media player maakt gebruik van streams van over de hele wereld. Je slaat de films en series niet op en je upload ook niks. Wel zo veilig.

Pin It on Pinterest

Share This