Warning: Declaration of WC_Product_Composite::get_price_suffix() should be compatible with WC_Product::get_price_suffix($price = '', $qty = 1) in /var/www/vhosts/androidmediabox.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-composite-products/includes/class-wc-product-composite.php on line 0
Apps installeren -  Android Mediabox
Selecteer een pagina

Op een Android mediabox kun duizenden apps installeren. In de meeste gevallen kun je dit direct doen vanuit de Google Play store. Hiervoor hoef je alleen maar in te loggen met een Google account.

 

Apps installeren zonder playstore

Niet altijd werkt het om de apps te installeren vanuit de play store. Dit komt omdat sommige aanbieders bepaalde apps niet aanbieden voor tv boxen zoals de android mediabox. Gelukkig is er een andere simpele manier om de apps toch te installeren.

 

APK downloaden

De software voor Android heeft standaard de naam APK. Bij windows is dit bijvoorbeeld .EXE en dit geeft aan dat het een app is. Door in Google te zoeken naar de naam van de App + APK + download krijg je al snel een website waarop je de APK alsnog kunt downloaden.

 

APK installeren

Door naar de app ‘app installer’ te gaan die je kunt vinden bij het overzicht van alle apps, kun je eenvoudig de APK installeren. Deze app doorzoekt je mediabox naar APK bestanden die zijn gedownload. Vervolgens kun je ze met 1 klik installeren en activeren.

 

Download Android APK apps

Er zijn een aantal websites waar APK bestanden opstaan, waaronder: APKMIRROR  en APK PURE

APK Netflix
APK Horizon GO
APK Google Chrome
APK Popcorn Time
APK Kodi

Succes met het installeren en geniet van de apps!

Pin It on Pinterest

Share This