Warning: Declaration of WC_Product_Composite::get_price_suffix() should be compatible with WC_Product::get_price_suffix($price = '', $qty = 1) in /var/www/vhosts/androidmediabox.nl/httpdocs/wp-content/plugins/woocommerce-composite-products/includes/class-wc-product-composite.php on line 0
Ziggo Go APP apk downloaden - Android Media Box
Selecteer een pagina

Heb je een Android Mediabox en wil je gebruik maken van de Ziggo app? Download dan hier de gratis APK versie. Hiermee kun je Ziggo Go installeren voor Android wanneer dit niet goed lukt via de Google Play store.

Ziggo Go abonnement

Om gebruik te maken van deze app heb je een abonnement nodig bij Ziggo. Waar je normaal de app gebruikt als extra scherm op een smartphone of tablet kun je deze app ook gebruiken op een mediabox. Hiermee kun je eenvoudig het aantal tv’s met digitale kanalen uitbreiden, zonder extra maandlasten. In theorie het ook mogelijk om in te loggen met de inloggegevens van vrienden of familie. Op deze manier besparen veel mensen geld voor een duur tv abonnement. Het zappen en snel wisselen van tv kanalen laat soms iets te wensen over. Het is dus vooral een leuke toevoeging voor mensen die al een abonnement hebben en dit op een extra tv willen gebruiken.

Maximaal aantal gebruikers Ziggo GO
Het gebruik van de Ziggo GO app is bedoelt als toevoeging van je eigen tv en internetabonnement bij de provider. Iedere gebruiker en telefoon, tablet, laptop of tv box wordt door Ziggo geregisteerd en gemonitord op basis van het IP adres. Wanneer er structureel vanuit verschillende IP adressen (locaties) gebruik wordt gemaakt van de app op basis van één gebruikersnaam kan Ziggo de toegang blokkeren. Bekijk hier de gebruikersvoorwaarden.

 

Download de Ziggo go APK

Doorloop de volgende 4 stappen om de Ziggo Go apk te installeren op een mediabox.

Hoe werkt Ziggo Go installeren?

  1. Download de APK versie hier.
  2. Installeer de APK met de ‘App installer’ (speciale app).
  3. Open de app en vul je account informatie in van Mijn Ziggo.
  4. Je kunt nu live tv kijken. Succes!

 

DOWNLOAD Ziggo GO APK

 

Pin It on Pinterest

Share This